Obiady

MENU 18-22.06.2018

 

PONIEDZIAŁEK:

Zupa ziemniaczana9 (250g),

Pulpety wieprzowe w sosie pomidorowym1,7 (70 g),

Ryż  (100g),

Surówka z kapusty pekińskiej (50g),

Kompot  owocowy (200 ml).

wartość odżywcza 499 kcal

 

WTOREK:

Zupa chłopska,9(250g),

Spaghetti bolognese z jarzynami1  (150g),

Kompot  owocowy (200 ml).

wartość odżywcza 487 kcal

ŚRODA:

Zupa ogórkowa z ziemniakakmi9 (250g),

Racuchy z jabłkiem i cukrem pudrem (150g),

Kompot  owocowy (200 ml).

wartość  odżywcza 475 kcal

 

CZWARTEK:

Zupa rosół z makaronem1,9 (250g),

Filet drobiowy w cieście 1,3,7 (60g),

Ziemniaki (150g),

Kapusta młoda duszona (50g),

Kompot  owocowy (200 ml).

wartość  odżywcza 507 kcal

 

PIĄTEK:

Zupa jarzynowa7,9 (250g),

Kotleciki wegetariańskie1,3,7 (50g),

Ziemniaki (150g),

Surówka wiosenna (50g),

Kompot  owocowy (200 ml).

wartość  odżywcza 487 kcal

 

 

logo