Obiady

MENU 17-21.09.2018

 

PONIEDZIAŁEK: 

Zupa barszcz czerwony z ziemniakami9 (250g),

Łazanki z mięsem i kapustą1 (150 g),

Kompot  owocowy (200 ml).

wartość odżywcza 502,26 kcal

 

WTOREK:

Zupa pomidorowa z ryżem7,9(250g),

Kotlet mielony wieprzowo wołowy1,3 (70g),

Ziemniaki (100g),

Mizeria7  (50g),

Kompot  owocowy (200 ml).

wartość odżywcza  550,71 kcal

      

ŚRODA:

Zupa żurek z ziemniakami1,7,9 (250g),

Kluski na parze z sosem owocowym1,7 (150g),

Kompot  owocowy (200 ml).

wartość odżywcza 562,71 kcal

 

CZWARTEK:

Zupa kalafiorowa z ziemniakami 7,9 (250g),

Bitki schabowe w sosie1,7 (60g),

Kasza gryczana nie palona (100g),

Kapusta czerwona duszona (50g),

Kompot  owocowy (200 ml).

wartość odżywcza 527 kcal

 

PIĄTEK:

Zupa koperkowa z zacierką1,7,9 (250g),

Pulpety rybne w jarzynach1,3,4 (90g),

Ziemniaki (100g),

Kompot  owocowy (200 ml).

wartość odżywcza 391,71 kcal

 

*Z przyczyn technicznych oraz logistycznych zastrzegamy sobie prawo dokonywania drobnych zmian w jadłospisie.

 

 

DANE DO PRZELEWU ZA OBIADY:

PŁATNOŚĆ ZA OBIADY DO 10 KAŻDEGO MIESIĄCA

brak płatności powoduje wstrzymanie wydawania posiłków

Iwona Szelągiewicz – obiady

  1. Kalinowa 145/ 16, Sosnowiec

nr konta 61114020040000300275866295

WAŻNE !!

TYTUŁ PRZELEWU POWINIEN  ZAWIERAĆ:

imię i nazwisko ucznia, klasa i miesiąc za jaki płacimy

Bardzo prosimy wpłacać taką kwotę jaka jest podana ułatwi  to naszą pracę. Dziękuję

 

 

logo