Obiady

MENU 23-27.04.2018

 

PONIEDZIAŁEK:

Zupa krupnik z jarzynami7,9 (250g),

Łazanki z mięsem i kapustą1 (150 g),

Kompot  owocowy (200ml).

wartość odżywcza 487 kcal

 

WTOREK:

Zupa rosół z makaronem kulki1,9(250g),

Bitki wieprzowe w sosie1,3,7 (70 g),

Kasza jęczmienna (150g),

Fasolka szparagowa1 (50g),

Kompot  owocowy (200ml).

wartość odżywcza 519 kcal

ŚRODA:

Obiad:  Zupa botwinka7,9 (250ml),

Kopytka z gulaszem1,7 (150g),

Mizeria7 (50g),

Kompot  owocowy (200ml). 

wartość odżywcza 511 kcal

 

CZWARTEK:

Zupa ogórkowa z ryżem7,9 (250g),

Podudzia z kurczaka (60g),

Ziemniaki (100g),

Surówka colesław7 (50g),

Kompot owocowy (200ml).

wartość  odżywcza 527 kcal

PIĄTEK:

Zupa kapuśniak z ziemniakami 9(250ml),

Pierogi z serem i śmietaną1,7 (150g),

Kompot owocowy (200ml).

wartość  odżywcza 499 kcal

 

 

logo