Obiady

MENU  

18-22.03.2019

 

PONIEDZIAŁEK: 

Zupa brokułowa z ziemniakami (250g)7,9,

Potrawka chińska (60g)  z ryżem (100g)  i warzywami (50g),

Kompot  wieloowocowy (150ml).

wartość odżywcza 357,86 kcal

 

WTOREK:

Zupa pomidorowa z makaronem (250ml)1,7,9,

Medaliony drobiowe (60g)1,3,7,

Ziemniaki (100g),

Fasolka szparagowa z masełkiem (50g)1,7,

Kompot  wieloowocowy (150ml).

wartość odżywcza 464,10 kcal

 

ŚRODA:

Zupa barszcz czerwony zabielany (250g)7,9,

Ryż z jabłkiem i brzoskwiniami (200g),

Polewa jogurtowa (50g) 7,

Kompot  wieloowocowy (150ml).

wartość odżywcza 349,55 kcal

 

CZWARTEK:

Zupa ogórkowa z ryżem (250g)7,9,

Pieczeń rzymska w sosie (60g)1,3,7,

Kopytka (100g),

Surówka z buraczków z cebulką (50g),

Kompot  wieloowocowy (150ml).

wartość odżywcza 515,71 kcal

 

PIĄTEK:

Zupa jarzynowa(250ml)7,9,

Pierogi ruskie z cebulką (200g)1,

Sałatka szwedzka (50g),

Kompot  wieloowocowy (150ml).

wartość odżywcza  394,4 kcal

 

*Z przyczyn technicznych oraz logistycznych zastrzegamy sobie prawo dokonywania drobnych zmian w jadłospisie.

 

 

DANE DO PRZELEWU ZA OBIADY:

PŁATNOŚĆ ZA OBIADY DO 10 KAŻDEGO MIESIĄCA

brak płatności powoduje wstrzymanie wydawania posiłków

Iwona Szelągiewicz – obiady

  1. Kalinowa 145/ 16, Sosnowiec

nr konta 61114020040000300275866295

WAŻNE !!

TYTUŁ PRZELEWU POWINIEN  ZAWIERAĆ:

imię i nazwisko ucznia, klasa i miesiąc za jaki płacimy

Bardzo prosimy wpłacać taką kwotę jaka jest podana ułatwi  to naszą pracę. Dziękuję

 

 

logo