Obiady

MENU

20-24.05.2019

 

PONIEDZIAŁEK: 

Zupa brokułowa z ziemniakami (250g)7,9,

Gulasz wieprzowy (60g)7

Kasza jęczmienna (100g)1 ,

Surówka z kapusty pekińskiej (50g),

Kompot  wieloowocowy (150ml).

wartość odżywcza 359,14 kcal

 

WTOREK:

Zupa  rosół z makaronem (250ml)1,9,

Filet drobiowy po parysku  (60g)1,3,7,

Ziemniaki puree (100g),

Marchewka duszona (50g)1,

Kompot  wieloowocowy (150ml).

wartość odżywcza 409,95 kcal

 

ŚRODA:

Zupa kapuśniak ze świeżej kapusty (250g)9,

Ryz z jabłkami i brzoskwiniami z jogurtem (150g)7,

Kompot  wieloowocowy (150ml).

wartość odżywcza 415,35 kcal

 

CZWARTEK:

Zupa krem kalafiorowy z grzankami (250g)1,7,9,

Pyzy z mięsem (100g)1,

Surówka szwedzka (50g),

Kompot  wieloowocowy (150ml).

wartość odżywcza 487,65 kcal

 

PIĄTEK:

Zupa neapolitańska (250ml)1,7,9,

Pulpety rybne w sosie koperkowym (50g)1,3,4,7,

Ziemniaki (100g),

Surówka z buraków z cebulką (50g),

Kompot  wieloowocowy (150ml).

wartość odżywcza 400,20 kcal

 

*Z przyczyn technicznych oraz logistycznych zastrzegamy sobie prawo dokonywania drobnych zmian w jadłospisie.

 

 

 

DANE DO PRZELEWU ZA OBIADY:

PŁATNOŚĆ ZA OBIADY DO 10 KAŻDEGO MIESIĄCA

brak płatności powoduje wstrzymanie wydawania posiłków

Iwona Szelągiewicz – obiady

  1. Kalinowa 145/ 16, Sosnowiec

nr konta 61114020040000300275866295

WAŻNE !!

TYTUŁ PRZELEWU POWINIEN  ZAWIERAĆ:

imię i nazwisko ucznia, klasa i miesiąc za jaki płacimy

Bardzo prosimy wpłacać taką kwotę jaka jest podana ułatwi  to naszą pracę. Dziękuję

 

 

logo