Obiady

MENU 08-12.01.2018

 

PONIEDZIAŁEK:

Zupa ziemniaczana na wędonce9(250g),

Spaghetti bolognesse1,3,6,11,13 (150 g)

Kompot  owocowy (200ml)

wartość odżywcza 488 kcal

 

WTOREK:

 

Zupa rosół z makaronem1,7,9(250g),

Filet drobiowy panierowany1,3,7 (50 g),

Ziemniaki(150g),

Marchewka z groszkiem na ciepło(50g),

Kompot  owocowy (200ml)

wartość odżywcza 522 kcal

 

ŚRODA:

 

Zupa gulaszowa9(250g),

Pierogi z owocami i śmietną1,7 (150 g)

Kompot  owocowy (200ml)

wartość odżywcza 475 kcal

 

CZWARTEK:

 

Zupa barszcz biały z ziemniakami1,7,9 (250g),

Gołąbki leniwe w sosie pomidorowym 1 (70g),

Ziemniaki(100 g),

Kompot  owocowy (200ml)

wartość odżywcza 518 kcal

 

PIĄTEK:

 

Zupa koperkowa z zacierką 1,7,9(250ml),

Pyzy z mięsem, i cebulką1(70 g),

Kompot owocowy (200ml)

wartość  odżywcza 503 kcal

 

 

 

 

logo