Obiady

MENU 13-16.11.2018

 

 

WTOREK:

Zupa pomidorowa z makaronem1,7,9(250g),

Kotlet mielony wieprzowo-wołowy1,3,7 (70g),

Ziemniaki (100g),  surówka mizeria7 (50g),

Kompot  owocowy (200 ml).

 

ŚRODA:

Zupa z soczewicy7,9 (250g),

Naleśniki z dżemem, serem i polewą owocową1,3,7 (150g),

Kompot  owocowy (200 ml).

wartość odżywcza 553,71 kcal

 

CZWARTEK:

Zupa koperkowa z zacierką1,7,9 (250g),

Bitki drobiowe w sosie1,7 (70g),

Kasza jęczmienna1 (100g),

Surówka z czerwonej kapusty (50g),

Kompot  owocowy (200 ml).

wartość odżywcza 528 kcal

 

PIĄTEK:

Zupa barszcz czerwony zabielany 7,9 (250g),

Pierogi ruskie1,7 (150g),

Kompot  owocowy (200 ml).

wartość odżywcza 474,71

 

 

*Z przyczyn technicznych oraz logistycznych zastrzegamy sobie prawo dokonywania drobnych zmian w jadłospisie.

 

 

DANE DO PRZELEWU ZA OBIADY:

PŁATNOŚĆ ZA OBIADY DO 10 KAŻDEGO MIESIĄCA

brak płatności powoduje wstrzymanie wydawania posiłków

Iwona Szelągiewicz – obiady

  1. Kalinowa 145/ 16, Sosnowiec

nr konta 61114020040000300275866295

WAŻNE !!

TYTUŁ PRZELEWU POWINIEN  ZAWIERAĆ:

imię i nazwisko ucznia, klasa i miesiąc za jaki płacimy

Bardzo prosimy wpłacać taką kwotę jaka jest podana ułatwi  to naszą pracę. Dziękuję

 

 

logo